het team

Alinde van der Velde – Gortemaker

Werkdagen Locaties
Maandag Acaciaplein
Dinsdag De Kolk
Woensdag Terra
Donderdag De Huve

Mijn naam is Alinde, in 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Sindsdien werk ik als kinderergotherapeut in de eerste lijn. Ik ben begonnen in Doetinchem en heb direct een post-HBO opleiding gevolgd in sensorische informatieverwerking. Hiermee kon ik meteen aan de slag om kinderen met hulpvragen in de prikkelverwerking te behandelen.

 

Deze baan heb ik een tijd gecombineerd met het werken als kinderergotherapeut in een praktijk in Enschede van waaruit ik ook op een ZMLK-school heb gewerkt.


In beide banen heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met uiteenlopende vragen. Zo heb ik onder andere gewerkt met kinderen die een hulpvraag hadden in de prikkelverwerking / aandacht, fijne motoriek, planning en diverse praktische hulpvragen.

En nog steeds leer ik graag bij natuurlijk!