het team

Anique Rutgers – Arkink

BIG: 49066045104

Werkdagen Locaties
Maandag Terra
Dinsdag De Huve
Vrijdag Terra

Mijn naam is Anique, Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeute in 2006.
Tijdens mijn werk als fysiotherapeute in diverse settingen ben ik mij steeds meer gaan interesseren in het kind en zijn ontwikkeling. Van daaruit ben ik dan ook met de opleiding tot kinderfysiotherapeut gestart, die ik in 2013 heb afgerond.

Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd op het gebied van kinderen: Medical Taping Concept, orthopedische klachten bij kinderen, schrijfmotoriek, babymassage, zuigelingenasymmetrie en voorkeurshouding bij baby’s.

Na 10 jaar met veel plezier in een particuliere praktijk in Vriezenveen te hebben gewerkt, ben ik sinds augustus 2020 werkzaam bij KINDERpraktijk Almelo.