het team

het team

Maak kennis met ons team

marika-buil

Marika Buil

kinderfysiotherapeut

Sandra Kroeze – Lüers

kinderfysiotherapeut

lisanne-kreuwel

Lisanne Kreuwel

kinderfysiotherapeut

Anique Rutgers – Arkink

kinderfysiotherapeut

Wenke Broekkamp

kinderfysiotherapeut

wies-wigger

Wies Wigger – Tönis

kinderergotherapeut

Anne Snoeijink

kinderfysiotherapeut

Daniel Lacroix

kwaliteitsmedewerker

Marian Oude Weernink

administratief medewerker

Pensioen Ab en Paulet

Er is een tijd van komen… en een tijd van gaan…

In 1993 ben ik in Almelo gestart als kinderfysiotherapeut in een maatschap in de Ossenkoppelerhoek. We behandelden toen vooral kinderen met een (lichte) motorische problematiek en langzamerhand ben ik me daarnaast steeds meer gaan specialiseren in het behandelen van kinderen met problemen in de prikkelverwerking.

In 2000 is Marika Buil als kinderfysiotherapeut bij mij in de praktijk komen werken en in 2010 is ook Sandra –naast inmiddels een aantal anderen therapeuten- ons team komen versterken.
Mijn vrouw Paulet heeft mij altijd gesteund in de praktijkvoering en heeft een heel aantal jaren veel administratieve zaken op zich genomen. In 2016 is onze praktijk uitgebreid met een ergotherapeut en inmiddels bestaat het team uit 5 kinderfysiotherapeuten en 2 ergotherapeuten.

Sinds april 2018 is de praktijk al in handen van Sandra en Marika maar tot januari 2020. hebben Paulet en ik nog parttime bij hen gewerkt. Eigenlijk hebben wij de rollen dus omgedraaid en ik heb zo van dichtbij mogen ervaren dat de door ons opgebouwde praktijk bij hen in goede handen is!

Hoewel ik altijd met heel veel plezier heb gewerkt met alle kinderen en hun ouders, is de tijd nu gekomen om samen met Paulet te gaan genieten van meer vrije tijd.
Met een gerust hart laat ik de praktijk over aan het team van Kinderpraktijk Almelo!

Iedereen het allerbeste gewenst!
Hartelijke groeten, Ab en Paulet