het team

lisanne-kreuwel

Lisanne Kreuwel

BIG: 99916712704

Werkdagen Locaties
Dinsdag Terra
Donderdag De Kolk
Vrijdag Nevenlocatie

Mijn naam is Lisanne, in 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Aan het eind van de opleiding ben ik gestart met de specialisatie Kinderfysiotherapie, welke ik in 2016 heb afgerond.

Na de specialisatie heb ik onder andere een cursus gevolgd om voorkeurshoudingen en afvlakkingen van de schedel te onderzoeken en te behandelen. Inmiddels heb ik ruim ervaring opgedaan in het behandelen van baby’s. Ook zie ik veel kinderen met schrijf- en orthopedische problemen.

Verder heb ik een tapecursus gevolgd, gericht op veel voorkomende problematieken bij kinderen.  Bij Medisch Centrum de Kolk draai ik samen met een podotherapeut van Voetencentrum Wender maandelijks een voetenspreekuur. Hier kunnen ouders vrijblijvend terecht met vragen over de voeten / het looppatroon van hun kind.

Naast dit leuke werk bij KINDERpraktijk Almelo ben ik eind 2018 een eigen onderneming gestart; Wij Twee. Hier geef ik ontspannende zwangerschapsmassages en draagdoekconsulten.  Meer informatie is te vinden op mijn website: wijtwee.nl