het team

lisanne-kreuwel

Lisanne Kreuwel

Werkdagen Locaties
Dinsdag Terra
Woensdag De Huve
Donderdag De Kolk
Vrijdag Acaciaplein

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Aan het eind van de opleiding ben ik gestart met de specialisatie Kinderfysiotherapie, welke ik in 2016 heb afgerond.

Na de specialisatie heb ik onder andere een cursus gevolgd om voorkeurshoudingen en afvlakkingen van de schedel te onderzoeken en te behandelen. Inmiddels heb ik ruim ervaring opgedaan in het behandelen van baby’s. Ook zie ik veel kinderen met schrijf- en orthopedische problemen.

Verder heb ik een tapecursus gevolgd, gericht op veel voorkomende problematieken bij kinderen.  Bij Medisch Centrum de Kolk draai ik samen met een podotherapeut van Voetencentrum Wender maandelijks een voetenspreekuur. Hier kunt u vrijblijvend terecht met vragen over de voeten / het looppatroon van uw kind.

Naast dit leuke werk bij Kinderpraktijk Almelo ben ik eind 2018 een eigen onderneming gestart; Wij Twee. Ik geef ontspannende zwangerschapsmassages op een speciale massagebank met uitsparingen voor buik en borsten. Daarnaast geef ik gespecialiseerd advies m.b.t. verschillende draagdoeken en draagzakken. Dit gebeurt middels een “draagconsult” waarbij je praktisch kennis kunt maken met de verschillende mogelijkheden en bovenal zodat je weet wat de meest veilig en ergonomische manier van dragen is, die bij jou als persoon past.
Meer informatie is te vinden op mijn website: wijtwee.nl