het team

marika-buil

Marika Buil

BIG: 99048610504

Werkdagen Locaties
Maandag De Huve
Woensdag Acaciaplein
Donderdag Terra

Mijn naam is Marika, in 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut waarna ik direct aan de slag kon in een praktijk in Duitsland. Hier werkte ik voornamelijk met volwassenen en merkte ik dat ik het werken met de kinderen die ik in behandeling had nog leuker vond.
Om die reden ben ik in 1999 gestart met de Modulaire Opleiding Kinderfysiotherapie in Nijmegen.  Eind 2000 ben ik o.a. bij de praktijk voor Kinderfysiotherapie van Ab van Heijningen begonnen als kinderfysiotherapeut in opleiding.

Na mijn afstuderen in 2002, heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van de kinderfysiotherapie, waaronder schrijfcursussen, bekkenbodemproblematiek, voorkeurshoudingen & schedelvervormingen, sensorische informatieverwerking, Sherborne en diverse studiedagen over het werken met kinderen met gedragsproblemen.

Naast het werken met kinderen met plas-/poepproblemen, AD(H)D en ASS, werk ik ook veel met kinderen die ernstig meervoudig beperkt zijn (EMB).  Op1 april 2018 hebben Sandra Kroeze – Lüers en ik samen de praktijk van Ab overgenomen en is de naam gewijzigd in KINDERpraktijk Almelo.

Wij hechten er waarde aan dat de therapeuten op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen binnen ons vakgebied en we volgen dan ook allemaal geregeld congressen en studiedagen.